Skip to main content

Четврти конгрес здравствених радника у приватном сектору

Четврти конгрес здравствених радника у приватном сектору одржаће се 31. марта и 1. априла 2023. године у хотелу Краун Плаза у Београду.

Конгрес који организује Асоцијација приватних здравствених установа и приватних пракси Србије је акредитован под акредитационим бројем А-1-1800/22, за лекаре, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре, здравствене техничаре и за пасивно учешће носи 6 поена.

Конгрес је акредитован под акредитационим бројем А-1-1800/22, за лекаре, фармацеуте, биохемичаре, медицинске сестре, здравствене техничаре и за пасивно учешће носи 6 поена.

Програм Конгреса обухвата актуелне и атрактивне теме, које су уједно изазов за свакодневну праксу. У оквиру шест сесија, двадесет реномираних стручњака из области медицине, фармације и биохемије, из Србије и иностранства, ће кроз предавања обрадити следеће тематске области:

  • метаболички синдром
  • дисплипидемија
  • обољења штитасте жлезде
  • анемија
  • хипертензија
  • срчана инсуфицијенција

За више информација о предавачима и темама доступан је програм Конгреса.

Заинтересовани здравствени радници могу да се пријаве путем линка. Након регистрације извршни организатор, односно секретаријат Асоцијације приватних здравствених установа и приватних пракси Србије, ће послати инструкцију за плаћање котизације.

Асоцијација приватних здравствених установа и приватних пракси Србије је основана 2014. године са дугорочном визијом да приватни здравствени сектор буде интегрални, функционални део система здравствене заштите у Србији у најбољем интересу пацијената, а тренутно окупља највећи број приватних пракси и здравствених установа из редова болница, поликлиника, приватних пракси, апотека и лабораторија, са територије целе Србије. Чланство Асоцијације броји преко 800 здравствених установа и приватних пракси.