Skip to main content

Састанак са директорима здравствених установа одржан у Крагујевцу

Састанку су присуствовали представници Министарства здравља, мр сци мед. Симо Вуковић, координатор Другог пројекта развоја здравства МЗ РС и Драшко Лазовић, финанијски саветник Другог пројекта развоја здравства МЗ РС, директор ЛКС - др мед. Милан Динић, помоћник директора, спец. др мед, Миодраг Станић, руководство РЛКЦЗС на челу са председницом, мр сци. мед. Слађаном Илић, чланови Скупштине РЛКЦЗС, представници руководства других регионалних комора у саставу ЛКС, као и директори и представници државних и приватних здравствених установа са територије РЛКЦЗС.

Састанак је отворила председница РЛКЦЗС, мр сци. мед. Слађана Илић која је одржала презентацију о активностима и плановима РЛКЦЗС. Од поверених послова нагласак је ставила на издавање и обнављање лиценце за рад лекара, континуирану медицинску едукацију и фонд солидарне помоћи за чланове ЛКС.

Др мед. Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије презентовао је активности ЛКС, посебно се осврћући на могућности које пружа осигурање од професионалне одговорности лекара које је Лекарска комора Србије обезбедила за све своје чланове.

Представници Другог пројекта развоја здравства МЗ РС, мр сци мед. Симо Вуковић и Драшко Лазовић, одржали су акредитовано предавање са темом "Измена у начину финансирања здравствених установа.


dr Simo Vukovic


dr Drasko Lazovic


Dr Sladjana ILic


Dr Milan Dinic