СИНЕРГИЈА 2022 - Београд, 8-9. септембар

петак, 02 септембар 2022

СИНЕРГИЈА 2022 - Српски конгрес интервентне кардиологије, кардиоваскуларног имиџинга и медикаментне терапијеодржаће се 8. и 9. септембра у хотелу Crowne Plaza у Београду.

Поред представљања најважнијих препорука за лечење кардиоваскуларних болесника, размене искустава на пољу лечења кардиоваскуларних обољења кроз дискусију регионалних, европских и светских експерата, ове године учесници конгреса моћи ће да прате УЖИВО преносе перкутаних процедура на срцу из водећих европских центара. 

Комплетан актуелни научни програм СИНЕРГИЈЕ 2022 можете погледати на следећем линку: < ПРОГРАМ > 

Регистрација је доступна преко званичног сајта Конгреса Синергија на следећем линку: < РЕГИСТРАЦИЈА >

СИНЕРГИЈА и Ехокардиографско удружење Србије (ECHOS), током овогодишњег састанка СИНЕРГИЈА 2022, организују осам ехокардиографских интерактивних радионица. Број учесника по радионици је ограничен.

Регистрација за радионице се налази на следећем линку < ECHOS радионице >  

Конгрес је акредитован од стране Здравственог савета Србије под акредитационим бројем А-1-1544/22 и присуство на Конгресу носи 10 КМЕ бодова.

Образовна платформа СИНЕРГИЈА (Српски конгрес о интервентној кардиологији, кардиоваскуларном имиџингу и медицинској терапији) је замишљена да олакша размену идеја и искустава кроз међусобну дискусију и демонстрацију случаја УЖИВО, са крајњим циљем побољшања бриге о пацијентима у региону југоисточне Европе. Да би се то постигло, годишњи састанак традиционално окупља професионалце са истока (Индија, Кина и Јапан) и запада (Европа, Северна и Јужна Америка), као и из земаља нашег ширег региона, укључујући Бугарску, Босну и Херцеговину, Хрватску, Грчку, Мађарску, Северну Македонију, Црну Гору, Румунију, Србију и Словенију. Отуда и основни мото СИНЕРГИЈЕ: Исток сусреће Запад у Србији.