ЛКС у медијима

Гостовање др Милана Динића у емисији Хипократ
јул 20 2018

О улози и значају Лекарске коморе Србије за унапређење положаја лекарске струке и активном залагању за подизање квалитета здравственог система Србије говорио је др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије у емисији Хипократ која је емитована 11. јула 2018. године на телевизији Палма Плус.
детаљније...

Гостовање др Милана Симића, председника УО ЛКС на НТВ
апр 19 2018

О недостатку лекара специјалиста са којим се суочавају здравствене установе, унутрашњим миграцијама и одласку лекара из земље, као и о предлозима и залагању Лекарске коморе Србије за побољшање положаја и услова рада лекара у Србији говорио је др Милан Симић, председник Управног одбора Лекарске коморе Србије у емисији Клиника која се емитује на Нишкој телевизији.
детаљније...

Објављен ауторски текст др Динића у часопису CPME
феб 19 2018

У јануарском издању часописа који објављује CPME (Standing Committee of European Doctors) објављен је ауторски текст др Милана Динића, директора Лекарске коморе Србије на тему "Изазови здравственог система Србије у процесу усклађивања законодавства са регулативом Европске уније"
детаљније...

Потписивање Декларације о подршци вакцинацији - прилози са ТВ
јан 31 2018

Потписивање Декларације о подршци вакцинацији - прилози са ТВ Алџазира и Радио Телевизије Србије, 30. јануар 2018. године
детаљније...

Гостовање директора ЛКС у јутарњем дневнику РТС-а, 30. јануар 2018. године
јан 31 2018

Најављујући потписивање Декларације о подршци вакцинацији, др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије рекао је да је ситуација таква да стручна јавност мора да у 21. веку објашњава и доказује поново ствари које су доказане пре 50 година.
детаљније...

Гостовање директора ЛКС у јутарњем програму ТВ Пинк, 27.10.2017. године
окт 30 2017

„Размена кадрова између државног и приватног система треба да буде предмет законске регулативе јер је то један од начина на који може да се реши проблем дефицита кадрова у државним установама“, рекао је др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије у јутарњем програму ТВ Пинк.
детаљније...

Гостовање председника УО ЛКС у јутарњем програму НТВ Ниш, 3.10.2017. године
окт 30 2017

Др Милан Симић, председник Управног одбора Лекарске коморе Србије говорио је у јутарњем програму НТВ Ниш о проблему дефицита лекара специјалиста у здравственим установама, унутрашњим миграцијама лекара и одливу кадрова у иностранство, увођењу платних разреда, као и о ставовима Лекарске коморе Србије о начинима решавања највећих проблема у здравственом систему Србије
детаљније...

Учешће помоћника директора ЛКС на конференцији Данаса
окт 17 2017

Др Миодраг Станић, помоћник директора Лекарске коморе Србије говорио је на конференцији у организацији конференцијског центра Данас на тему Приватни здравствени системи и кадровски дефицит здравственог система. Конференција је одржана у петак 13. октобра у хотелу Radisson Blu Old Mill у Београду
детаљније...

Гостовање др Милана Симића, председника УО ЛКС на Нишкој телевизији
сеп 18 2017

Др Милан Симић, председник Управног одбора Лекарске коморе Србије био је 13. септембра гост емисије НТВ Клиника која се емитује на Нишкој телевизији и говорио о актуелним темама које се тичу здравства у Србији
детаљније...

Гостовање др Милана Динића, директора ЛКС на ТВ Студио Б
авг 23 2017

Др Милан Динић, директор Лекарске коморе Србије био је гост јутарњег програма Студија Б 20. августа 2017. године где је говорио о узроцима и последицама насилног понашања са којим се лекари суочавају на радном месту, као и о могућим решењима за отклањање неких од слабости у функционисању здравственог система.
детаљније...

Прва Претходна
1/3
Последња