IN MEMORIAM Covid-19

Преминуо др Миодраг Лазић
апр 14 2020

Директор Ургентног центра у Нишу, хирург др Миодраг Лазић преминуо је 14. априла од последица инфекције коронавирусом. Овим путем Лекарска комора Србије жели да изјави саучешће породици и колегама др Лазића

Преминула др Душанка Живковић
апр 13 2020

Бивша начелница Инфективног одељења лесковачке болнице др Душанка Живковић преминула је 11. априла од последица инфекције коронавирусом. Овим путем Лекарска комора Србије жели да изјави саучешће породици и колегама др Живковић

Преминуо др Војкан Шулубурић
апр 10 2020

Доктор Војкан Шулубурић, специјалиста ортопедије из Чачка преминуо је 10. априла од последица заразе коронавирусом. Овим путем ЛКС изражава саучешће породици и колегама др Шулубурића.

Преминуо др Мирослав Васић
апр 07 2020

Др Мирослав Васић, специјалиста интерне медицине из Варварина преминуо је 7. априла од последица инфекције коронавирусом. Овим путем Лекарска комора Србије жели да изјави саучешће породици и колегама др Васића.

Преминуо др Горан Иванковић
мар 31 2020

31. марта 2020. је наш колега, др Горан Иванковић, специјалиста уролог из Ћуприје изгубио своју животну битку са инфекцијом вирусом Covid 19. Овим путем Лекарска комора Србије жели да изјави саучешће породици, пријатељима и колегама др Иванковића и да подсети да су у оваквим тренуцима солидарност и колегијалност најважнији.

Преминула др Биљана Натић Љумовић
мар 26 2020

Др Биљана Натић Љумовић (59 година), специјалиста гинекологије са акушерством из Дома здравља у Нишу, преминула је 24. марта од коронавируса. Др Натић Љумовић једна је од осморо нишких лекара којима је потврђен вирус корона. Лекарска комора Србије овим путем жели да изјави саучешће породици др Натић Љумовић и колективу Дома здравља у Нишу.

Прва
2/2
Последња Следећа